Vinařská oblast
Seřadit podle
Zobrazit
na stránku
Xarel.lo Eco Reserva brut natur
Xarel·lo Eco Reserva Brut Nature od vinařství Jaume Giró i Giró je prémiová ekologická Cava z odrůdy Xarel·lo, vyráběná tradiční metodou s dlouhým zráním na kalech (až 30 měsíců). Patří mezi nejčistší a nejautentičtější vyjádření této odrůdy v oblasti Penedès.
520 Kč s DPH
Xarel.lo Eco Reserva brut natur Magnum 1,5L
Xarel·lo Eco Reserva Brut Nature od vinařství Jaume Giró i Giró je prémiová ekologická Cava z odrůdy Xarel·lo, vyráběná tradiční metodou s dlouhým zráním na kalech (až 30 měsíců). Patří mezi nejčistší a nejautentičtější vyjádření této odrůdy v oblasti Penedès.
800 Kč s DPH
»18« Riesling trocken
Ve sklenici se suché víno Hattenheimer Engelmannsberg Ryzlink "Erste Lage" vyznačuje jemnou žlutou barvou se zlatavými odlesky. Vůni zpočátku dominují aromata žlutého ovoce, která se mísí s exotickými náznaky mučenky, kiwi, limetky a nádechem meduňky. Na patře se odrážejí jemné citrusové tóny, doplněné špetkou solnice a podmanivou mineralností.
790 Kč s DPH
Biftu Roble Bobal
Biftu Roble Bobal je červené víno z vinařství Familia Bastida, pocházející z oblasti Utiel-Requena (Valencie, Španělsko). Vyrábí se z odrůdy Bobal, typické pro tento region, a zraje několik měsíců v dubových sudech, což mu dodává komplexnější charakter.
300 Kč s DPH
Emilio Moro Malleolus de Valderramiro 2011
Je ikonické červené víno z Ribera del Duero, vyrobené ze 100% Tempranilla z více než stoletých vinic. Ročník 2011 patří mezi vysoce hodnocené, s recenzemi kolem 92–97 bodů od kritiků.
Macerace 18 měsíců v novém francouzském sudu.
2 800 Kč s DPH
