Poslední zobrazené produkty
Winery Ribusieri
Vinařství se nachází v jedné z nejkrásnějších oblastí Itálie, v zelené provincii Grosseto. Tato oblast je známá nejen kvalitou svých vín (Brunello di Montalcino, Morellino di Scansano, Sant'Antimo a Monteregio di Massa Marittima), ale také četnými turistickými a gastronomickými a vinařskými trasami, které jsou návštěvníkům k dispozici.
Seřadit podle
LE MACIOLE montecucco rosso
Červené víno z Toskánska z odrůd Sangiovese, Petit Verdot a Syrah, s rubínovou barvou a výraznou chutí.
Směs: 80 % Sangiovese, 10 % Petit Verdot, 10 % Syrah
Zrání: Sangiovese zraje ve velkých dubových sudech 9 až 12 měsíců, zatímco Petit Verdot a Syrah zůstávají ve středně pražených barrique/tonneaux přibližně 12 měsíců. Po smíchání a lahvování víno zraje v lahvi přibližně 6 měsíců.
Má velmi intenzivní rubínově červenou barvu s tóny vína a zralého červeného ovoce ve vůni. Kytice odhaluje svůj vývoj prostřednictvím své aromatické komplexnosti. Na patře se projevuje dobrou strukturou a svěžestí, je silné, hladké a perzistentní.
Půda: Vinice byla vysazena v roce 2006 na jílovitohlinité půdě, orientovaná na jihozápad, v nadmořské výšce 160 metrů.
400 Kč s DPH
Solaura Sangiovese, Maremma Toscana
Odrůda: 100% Sangiovese
Půda: Vinice byla vysazena v roce 2009 na jílovito-hlinité půdě, orientovaná na jihozápad, v nadmořské výšce 160 metrů.
Způsob pěstování: Tato vinice má přibližně 5 000 rév na hektar a je vedena systémem nízkého kordonu s počtem pupenů od 6 do 8 na rostlinu.
Zrání: Po stáčení víno vstupuje do fáze zrání, která probíhá v dubových sudech o objemu 30 hl po dobu 18 až 24 měsíců.
Zrání: 6 měsíců v lahvi
Degustační tóny: Má plnou, zářivě rubínově červenou barvu s fialovými odstíny, které časem přecházejí do granátové.
Ve vůni se projevují tóny červených lesních plodů, sladkého koření a balzamikového vosku; na patře se zdůrazňují slané, vonné a přetrvávající tóny s elegantními tříslovinami v závěru a charakteristickým, odrůdovým závěrem.
450 Kč s DPH
