Vinařství Cepa 21
Téměř před 20 lety zahájili José Moro a sourozenci, třetí generace rodinného vinného sklepa Emilio Moro, ambiciózní projekt, který by v Ribera del Duero postavil základ moderního vinařství. Původním cílem Cepa 21 bylo vyrábět s použitím hroznů Tempranillo jako hlavní ingredience vína založená na vinařské tradici a vlastním terroiru regionu, ale podle moderních nových trendů. Celkově vzato, čistá plemena pro spotřebitele od 21. století. Projekt Cepa 21 má za MISI oslovení srdcí lidí prostřednictvím jedinečných zážitků, vín, která zanechávají své dědictví a proaktivních a optimistických spolupracovníků zavázaných k naší vizi a udržitelnosti planety. Naše VIZE je šířit štěstí vínem a magickým vesmírem, který jej obklopuje. «Pokud máte rádi víno, víte o víně»
Naše pracovní filozofie je založena na čtyřech základních HODNOTÁCH:
- Štěstí: jsme vinařství, které se usmívá a chce šířit štěstí lidem; existujeme, abychom rozjasnili život ostatním.
- Kreativita: usilujeme o vytváření různých zážitků a vín.
- Dynamika: jsme vinařství plné proaktivních lidí, v neustálém pohybu a hledání nových nápadů.
- Závazek: jsme oddáni naší vizi a planetě. Cepa 21 je postoj, který se odráží v naší touze zlepšovat se, v naší neshodě, v naší snaze o dokonalost ve všem, co děláme, což nás vede k testování našich vlastních limitů a schopností, abychom vždy vydali maximum.
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem