Vinařství Simon Bize & Fils
Historie vinařství začíná v roce 1880 v Savigny-lès-Beaune. Od té doby následovalo mnoho generací, z nichž každá přispívala svým vlastním vývojem a znalostmi k založení Domaine Bize až dodnes.
Hlavním zájmem tohoto vinařství je sklízet hrozny s dobrou kyselostí a dostatečnou zralostí. Základem práce je co nejblíže k dokonalé rovnováze mezi těmito prvky. Cílem je vyrábět precizní, delikátní vína, reprezentativní pro jejich terroiry. Po příjezdu do vinařství se okamžitě lisují bílé hrozny, poté se mošt převede do nádrže, kde se ochladí na 12 ° C, aby se podpořila přirozená sedimentace. Vína zrají v sudech od 9 do 15 měsíců, v závislosti na označení.
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem